7:52 PM
Afla care sunt cele mai distractive locuri de munca!

In lume exista diverse joburi, unele mai mult sau mai putin intalnite. Acest lucru se datoreaza fie varstei fragede a angajatului, fie naturii activitatilor pe care acesta le desfasoara. Va prezentam cateva dintre cele mai neobisnuite joburi, de la cel de degustare a dulciurilor si pana la cel de adunare a furnicilor. 

 

1. Cine nu si-ar dori un loc de munca distractiv si pe deasupra sa fii si manager. Un copil de 6 ani a devenit manager intr-un muzeu al trenurilor, avand rolul de a transforma locatia intr-una atractiva pentru toti copiii.

 

2. O studenta din Anglia are un job la care multi viseaza si anume sa testeze paturi de lux. Tanara poate dormi la locul de munca, fapt pentru care este si platita cu o suma deloc de neglijat pentru a face acest lucru.

 

3. Un job mai putin atractiv, insa cu certitudine unul din cele mai dulci este cel detinut de Harry Willsher, care la varsta de 12 ani se ocupa cu degustatul dulciurilor din cadrul unei companii din Anglia.

 

4. De asemenea, Ben Southall se poate considera cel mai norocos om, acesta fiind angajat sa se bucure si sa se relaxeze pe plajele insorite ale Australiei, impartasind experientele traite prin intermediul unui blog.

 

5. Cu siguranta unul din cele mai distractive joburi este cel detinut de un tanar care testeaza toboganele cu apa din marile parcuri de distractii. Insa, oricat de distractiv ar fi, este foarte importanta siguranta toboganelor, pentru a se evita aparitia unor accidente.

 

6. De asemenea, Google Maps a angajat 2 tineri pentru munca de teren, activitatea acestora constand in a merge cu bicicleta in zonele in care cu masina nu se poate ajunge. Un astfel de loc de munca nu reprezinta un grad inalt de atractivitate, insa pasionatii de ciclism ar aprecia cu adevarat importanta acestuia. 

 

7. Exista si persoane catre trebuie sa se ocupe si de adunarea de creiere din cadrul unui abator. Oricat de ciudat ar suna, creierul este bogat in proteine fiind considerat in intreaga lume o delicatesa.

 

8. Cum ar fi daca in locul unui birou confortabil la locul de munca ar trebui sa mirosi transpiratia voluntarilor pentru a stabili eficienta unui deodorant? Totusi, spre norocul nostru exista persoane care fac acest lucru. Cum altfel am fi protejati pe durata intregii zile?

 

9. Continuand cu joburile trasnite, printre acestea se numara si acela de a mirosi oua pentru a stabili daca sunt stricate sau nu. Desi, nu suna foarte bine, nu trebuie uitat faptul ca salariul este unul pe masura mirosului.

 

10. Si nu in ultimul rand cineva trebuie trebuie sa tina cont si de  pasionatii de ferme de furnici. Cu toate ca nu multi ar accepta un astfel de job, totusi este nevoie si de astfel de persoane pentru a prinde micile vietati.

 

       Oricat de ciudate sau de distractive ar parea locurile de munca, fiecare dintre acestea vine cu avantajele si dezavantajele sale.

Vizualizări: 254 | Adăugat de: Andreii | Rating: 0.0/0