7:34 PM
ALEXANDRA DINU DĂ DE PĂMÂNT CU ADI MUTU! IATA CE SPUNE !

Într-un interviu , Alexandra Dinu a vorbit despre jucătorul de fotbal Adrian Mutu, cel care i-a fost soţ timp de doi ani.

Superba blondă şi-a spus părerea referitor la faptul că fostul ei partener de viaţă nu este chemat la echipa naţională de selecţionerul Victor Piţurcă.

"Faptul că domnul Piţurcă nu-l cheamă pe Adi la Naţională nu înseamnă că el este o victimă. Lui îi place să se victimizeze. Adi nu a plecat de nicăieri strângând mâna şi lăsând loc de bună ziua. Să spună «Mulţumesc pentru ce aţi făcut pentru mine, OK, drumurile noastre se despart». Nu s-a întâmplat niciodată lucrul ăsta.

El a dat dovadă de neseriozitate. Însă nu cred că eu spun ceva nou, acesta-i omul Adrian Mutu. Când a plecat de la Fiorentina, a fost în linişte şi pace? A mai găsit de atunci o echipă bună? De ce nu-l convoacă Piţurcă? Pentru că este el al dracu'? Părerea mea este că totul este legat de comportamentul lui Adi. Pentru că Mutu pleacă din cantonament când are el chef.

Normal că un antrenor, oricine o fi el, nu agreează aşa ceva. Legile trebuie să fie aceleaşi pentru toţi jucătorii. Dacă unul îşi permite să plece din cantonament oricând, atunci şi ceilalţi fotbalişti ar dori să facă asta şi nu ar mai fi disciplină. Nu ştiu ce antrenor îşi doreşte în echipă un fotbalist care nu este un exemplu pozitiv pentru ceilalţi", a afirmat Alexandra Dinu.

Vizualizări: 221 | Adăugat de: Andreii | Rating: 0.0/0