4:05 PM
Machete kills - primul trailer
Ma asteptam ca primul trailer al filmului Machete Kills sa fie redband, dar ne multumim si cu un teaser-trailer cumintel.

Machete a impartit publicul in doua: cei care au fost dezgustati de primul film si care mai mult ca sigur ca nu vor sa auda de niciun sequel si cei care s-au amuzat copios si spera sa o faca si de data aceasta.

Machete este un B-movie ce s-a nascut dintr-un concurs de "trailere false" care urmau sa fie intercalate in filmul "Grindhouse" , mai exact in pauza dintre cele doua filme ("Planet Terror" regizat de Robert Rodriguez si "Death proof" in regia lui Tarantino).

In cel de-al doilea film ce-l are ca protagonist, Machete (Danny Trejo) e recrutat de catre guvern si trimis intr-o misiune extrem de periculoasa: el trebuie sa distruga niste psihopati excentrici si foarte bogati care vor sa raspandeasca razboiul pe pamant prin intermediul unei arme in spatiu.

Trailerul ne este prezentat de catre Robert Rodriguez si Danny Trejo care ne avertizeaza, in limba spaniola, ca daca nu mergem sa vedem filmul, vine Machete dupa noi:In afara de Danny Trejo mai apar si Demian Bichir, Charlie Sheen, Antonio Banderas, Cuba Gooding Jr., Mel Gibson dar si o multime de bunaciuni:  Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Amber Heard, Jessica Alba, Vanessa Hudgens. Nici Lady Gaga nu a ramas indiferenta la farmecul mexicanului si a primit un rolisor pe masura.

In viitorul apropiat vom avea partea si de un al treilea film pe nume Machete Kills again:).

Vizualizări: 326 | Adăugat de: Andrei | Rating: 0.0/0