Principală » Video » Videoclipuri [ Adăugaţi video ]

Sonic-e & Woolhouse feat. Amna - Tonight (Official Video)

00:03:34
Vizualizări: 2 Adăugat de: Andrei Andrei 


Descrierea intrării:

Amna lanseaza un nou single, in colaborare cu olandezii Sonic-E & Whoolhouse. Tonight beneficiaza de un videoclip haios, in care personajele principale sunt doua fete care se antreneaza de zor la sala si admiratorul lor ametit si mai putin fit.
Cei doi producatori se ocupa de muzica din sala de fitness in timp ce Amna isi primeste sportivii, jucand rolul de gazda pentru cei care vor sa fie in forma.

Piesa Tonight e semnata de Sonic-E & Whoolhouse, fiind un featuring cu Amna si surprinde prin ritmurile cu accente traditionale rusesti intr-un mix cu elemente electro si dance.

Despre aceasta colaborare Amna a declarat:

Astept cu nerabdare primul meu turneu in Japonia si ma bucur de fiecare colaborare pentru ca imi fac mereu prieteni noi si...bineinteles...am pretext de petrecere wink

Amna a avut o ascensiune puternica datorita piesei Tell Me Why, iar muzica ei a cucerit Polonia si Spania veri la rand. Mai departe, a mers catre America Centrala si de Sud, unde a avut deja concerte, in Africa dar si in Asia, unde a patruns in cele mai mari cluburi. De la Tell Me Why, Amna a mai lansat cateva piese: Feel Alone, She Bangs si Esta Noche, un featuring cu Borys.

Va place Tonight? O auzim in cluburi?

Timpul de rulare al video-ului: 00:03:34

Alte Videoclipuri

Paula Seling feat. Shif...

06 Dec 13 in categoria Piese
00:02:47
Voturi 0.0 || Comentarii:0

Skylar Grey- Wear Me Out

06 Iun 13 in categoria Piese
00:03:29
Voturi 0.0 || Comentarii:0

TWO - Fall In Love ( On...

08 Mai 14 in categoria Videoclipuri
00:03:44
Voturi 0.0 || Comentarii:0